zaterdag 2 oktober 2010

De reis

Vandaag was het dan eindelijk zover. Na enkele maanden weblogs van anderen gelezen te hebben kon ik zelf aan de slag... De vakantie was begonnen!
Om klokslag 06:00 uur stonden mijn ouders bij ons op de stoep. Thijmen was ondanks het vroege tijdstip bijzonder vrolijk en leek erg uitgerust... gelukkig maar want het zou nog een vermoeiende dag worden. Na flink wat vertraging kwamen we om ongeveer 08:30 aan op Zaventem.  Bij het inchecken hadden we nog een gelukje, omdat we de zogenaamde bulkhead seats toebedeeld kregen. Hierdoor kon Thijmen zelfs een klein stukje lopen en op de grond zitten. Thijmen heeft de gehele reis van Brussel via Philadelphia naar Orlando slechts 1,5 uur geslapen. Ondanks de weinige uurtjes slaap heeft ie het geweldig gedaan. Met name het eerste gedeelte van de reis is hij heel lief geweest. Na de overstap op Philadelphia was hij inmiddels zo moe geworden dat hij wat hangerig en huilerig werd. Maar goed.. wat wil je ook... voor ons gevoel was het inmiddels ook al 0:00 uur!



Uiteindelijk kwamen we om 19:05 (01:05 uur Nederlandse tijd) aan op Orlando International Airport. Onze koffers rolden vrijwel direct van de band en ook bij Alamo waren we direct de eerste in de rij... Niet veel later zaten we dan ook in onze Hyundai Santa Fé op weg naar Disney World, waar we om ongeveer 20.30 uur onze kamer van Saratoga Springs Resort & Spa binnenstapten.
Thijmen was tijdens het ritje van het vliegveld naar het hotel in slaap gevallen, maar wilde eenmaal aangekomen op de kamer niet in zijn nieuwe bedje slapen. Na veel gehuil is ie uiteindelijk bij ons in bed in slaap gevallen en hebben we hem alsnog in zijn eigen bedje gelegd. Dat ging goed tot een uurtje of 02:00, want toen werd ie wakker en wilde niet meer in zijn nieuwe bedje slapen. We hebben hem toen maar weer tussen ons in gelegd. Dat bleek gelukkig goed te werken, zodat we allemaal een beetje konden uitrusten van een vermoeiende reisdag.

1 opmerking:

  1. Lief hoor dat manneke op schoot. Heerlijk vond ik het altijd lekker slapen op schoot.
    Hoop dat het slapen in bed beter zal gaan, dat vind ik altijd minder. Kom ik er zelf gebroken uit, maar je hebt er wel altijd lekker grote bedden.

    BeantwoordenVerwijderen