dinsdag 28 september 2010

Nog twee dagen...

De tijd begint nu aardig op te schieten. Nog twee dagen en dan vertrekken we naar Orlando. Inmiddels hebben we het huis een flinke 'vakantiepoetsbeurt' gegeven en is de kat al bij opa en oma gebracht. Het is de eerst keer voor de kat dat ie ergens anders verblijfd dan ons huis.. Het zal dus wel even wennen zijn voor hem, maar hij wordt flink vertroeteld door de oppas dus maken we ons geen zorgen.

Helaas hebben geen reisdocumenten van onze Engelse touroperator ontvangen. Nu hadden ze al gezegd dat als we ze niet op tijd zouden ontvangen dat ze deze dan bij de check-in van Saratoga Springs zouden neerleggen, dus maken we ons geen zorgen.

Donderdagochtend vertrekken we al om 06.00 uur naar Brussel. Het is anderhalf uur rijden, maar met alle files rond de ring van Antwerpen vertrekken we liever op tijd. Bovendien zijn we dan hopelijk op tijd bij de check-in zodat we bulkhead stoelen kunnen krijgen. Deze stoelen zijn veelal tegenover de pantry wat betekent dat je geen stoelen voor je hebt en we meer ruimte hebben om Thijmen op de grond te laten spelen c.q. slapen. Ik had al geprobeerd deze stoelen online te reserveren, maar dat bleek niet mogelijk. Het zou echt perfect zijn als we ze donderdag toch zouden krijgen. Fingers crossed!

Om het voor Thijmen zo comfortabel mogelijk te maken (en voor ons dus ook), hebben we al flink wat filmpjes van Bumba, Musti, Holle bolle Gijs en nog veel meer gedownload. Ook hebben we allerlei kleine kadootjes voor hem meegenomen, zodat ie zich geen moment kan vervelen. Aan eten zou het ook niet moeten liggen.. we hebben zowel op de heen- als terugreis een Olvarit-maaltijd Spaghetti Bolognese, diverse fruithapjes, yoghurtjes, nijntjekoekjes en nog veel meer bij ons. Misschien overdrijven we een beetje en valt het achteraf alles mee, maar ik neem toch liever het zekere voor het onzekere. Wij zelf zijn snel tevreden met 'chicken or pasta', maar Thijmen is toch echt wat kieskeuriger als het om eten gaat.

We proberen zo vaak als mogelijk onze weblog te updaten, zodat we hopelijk vrijdag al kunnen laten weten hoe de reis is verlopen.

7 opmerkingen:

  1. Hopelijk stoppen de Belgen idd na 24 uur met hun wilde staking....zou vervelend zijn als ze jullie start van de vakantie in de war gaan schoppen.

    Vliegen jullie ook met American Airlines?? Ben benieuwd naar jullie ervaringen vanaf Brussel, wij vertrekken 7 november ook vanaf Brussel

    Dianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. alvast een zeer veilige en comfortabele reis gewenst :)

    ik zal jullie met veel plezier elke dag volgen !!

    veel plezier !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel veel plezier en met die kleine komt het wel goed in het vliegtuig hoor! En zo niet, het duurd niet langer dan 10 uur vliegen :-)))Neem voor de zekerheid wel je internet bevestiging mee van Saratoga, je zult het niet nodig hebben maar dan heb je in iedergeval iets aantoonbaars.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het gaat nu echt opschieten, we wensen jullie een hele goede reis en kijken erg uit naar de verslagen !!


    Groetjes

    Rick en Mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi,we gaan jullie uiteraard ook volgen. Goede reis, gaat echt wel goed hoor met die kleine. Als je geluk hebt slaapt hij veel en anders gewoon lekker met hem bezig zijn, dan hou je hem best wel rustig.
    Veel plezier alvast.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Tof dat er weldra een nieuwe blog bij komt om te volgen :)
    Onze zoon heeft ook van kleinsaf veel gereisd ; bij ons altijd goed meegevallen (maar helaas is dat niet voorspelbaar).

    Thijmen zal zijn ogen de kost geven daar. Maak vele plaatjes, zijn een mooie herinnering voor later.

    Vervelend dat er net stakingen in Belgenland zijn, maar misschien hebben jullie er nét geen last van overmorgen.

    Tot de volgende,

    Hilde en co

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo vakantiegangers. Esther op de eerste plaats Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag.
    Wij hopen dat de reis goed is verlopen voor thijmen en natuurlijk ook voor jullie. Wij lezen alleen nog niks over jullie amerika-avontuur? Maar als de jet-lag is verdwenen zal dat wel goed komen denk ik haha.
    Geniet er maar lekker van met z'n drietjes.
    Liefs en dikke kus kus voor Thijmen en voor jullie.
    Rita (alias Imca) en Ad xxxx

    BeantwoordenVerwijderen