zaterdag 9 oktober 2010

Hakuna matata

Vanmorgen stond de laatste breakfast reservering op het programma en wel in de prachtige Animal Kingdom Lodge bij BOMA. Ik had goede verhalen gehoord over dit ontbijtbuffet en ik wilde altij al eens dit hotel bekijken. Het is echt een waanzinnig hotel! Je waant je helemaal in Afrikaanse sferen. Sommige amers hebben zelfs uitzicht op de savanne waar de giraffen lopen.



Uitzicht van enkele kamers in de Animal Kingdom Lodge



Toen we onze buikjes meer dan vol hadden gegeten gingen we voor de tweede maal deze vakantie naar Animal Kingdom. Eerst weer even langs het Baby Care Center en toen meteen de safari gaan doen. Toen we echter net de jeep wilden instappen vielen Thijmen z'n oogjes dicht. Ondanks de hobbels in de weg heeft hij de hele weg geslapen.





Daarna zijn we naar de 'Affection Section' oftewel de kinderboerderij gegaan. Thijmen vond het geweldig en liet aan ieder het geluid van een ezel en een schaap horen.





Uiteindelijk zijn we rond een uurtje of 16:00 weer naar het hotel gegaan en hebben we nog een half uurtje gezwommen. We hadden geen puf meer om uit eten te gaan, dus heb ik bij het hotel een salade en een flatbread gehaald die we op onze kamer hebben opgegeten.

1 opmerking:

  1. Een kinderhand is snel gevuld :) wat een schitterende ervaring hij en jullie nu meemaken ...


    Geniet er ten volle van !!!

    tot de volgende update

    BeantwoordenVerwijderen