maandag 11 oktober 2010

Shoppen en wishes

Een van de doelen die we hebben voor deze vakantie is natuurlijk shoppen. We begonnen de dag dan ook bij de Premium Outlets. Maar voordat we daar naartoe gingen moesten we nog ontbijten. Dit deden we bij de Golden Corral aan de US 535. Waar het aan lag weet ik niet, maar het was echt niet te *****! Wat een rotzooi serveerden ze daar zeg. Ik weet dat veel andere mensen over deze tent best wel te spreken zijn, maar voor ons was het eens maar nooit meer. Snel weg dus en op naar de outlet.

Ik had nog schoenen nodig die tegen een stootje kunnen, dus voor aanvang van de vakantie had ik al bedacht dat ik die ging halen bij Timberland. Nu had ik ook al coupons uitgeprint van de website van Premim Outlets, zodat we op de toch al lage prijs nogeens 20% korting kregen. Ik had dus voor nog geen
€ 35,- lekkere stappers voor de aankomende winter.

Even later kwamen we de oulet van het merk Oshkosh B'gosh tegen. Hier hebben we een paar leuke truien en broeken voor Thijmen op de kop weten te tikken. En ook hier had ik een coupon van dus ging er weer eens 20% van de prijs af. Toch weer mooi meegenomen.

Na de Premium Outlet vervolgden we onze weg richting de Florida Mall. Ondanks het feit dat we al vaak in Orlando geweest zijn, waren we nog nooit bij de Florida Mall binnen gestapt. Het was erg druk, zodat we rondje door de Mall hebben gemaakt en uiteindelijk eindigden in de M&M's Store. In deze megastore hebben ze werkelijk alle soorten M&M's die je maar kan bedenken. Nu we hier toch waren moesten we natuurlijk wat M&M's tappen. Tot onze verrassing moesten we voor twee zakjes maar liefst $ 42,- afrekenen. Foetsie uitgespaarde korting bij de Outlet! Natuurlijk moesten we er hard om lachen..





Inmiddels waren we bekaf en gingen we via de Panera Bread (onze favoriete tent) terug richting huis. Aangezien we nog heel graag Wishes en de Electical Parade in Magic Kingdom wilden zien, hadden we het idee om rond een uurtje of 21:00 uur naar het park te gaan, zodat we Wishes en de Electrical Parade konden meepikken. Het park was tot 24:00 uur open, dus we hadden tijd genoeg. We stonden nu ongeveer halverwege Mainstreet en hadden een perfect zicht op het vuurwerk spectakel. Thijmen sliep heerlijk in de Bugaboo, en sliep gewoon door de knallen van het vuurwerk heen.



Even later werd hij toch wakker en heeft de Electrical Parade nog meegemaakt. Hij was helemaal onder de indruk van al die lichtjes. Moe maar voldaan liepen we rond 24:00 uur het park uit. Niet veel later vielen we alle drie als een blok in slaap.




6 opmerkingen:

  1. Wat een dag, en het kan allemaal, even shoppen, de Electrical Parade hmmm krijg er spontaan heimwee van..

    Het leest weer heerlijk weg zo in de ochtend.
    Echt helemaal leuk !! Leuke foto van Thijmen met de Parade op de achtergrond!

    Groetjes

    Rick en Mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 42 dollar ?? amai ... die zijn ook niet rap verlegen ...

    tot morgen !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een koopje: € 30,- voor 2 zakje M&M's! Ik hoop voor jullie dat het kilo-zakken zijn! Wat is Thijmen toch een makkelijk kind, je kunt 'm werkelijk overal mee naar toe nemen! Ik zal blij zijn als ik 'm vrijdag weer zie. En jullie ook natuurlijk! Maar eerst mogen jullie nog enkele dagen genieten voordat het gewone (drukke) leventje weer begint. Liefs, Marion en Piet xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. We hebben het al persoonlijk gedaan maar toch nog een keer: Proficiat met je 30e verjaardag!! Geniet er van met volle teugen want waar kun je beter je verjaardag vieren dan in Florida! Nee, we zijn absoluut niet jaloers! Dat lijkt maar!
    Wij wensen jullie drietjes in elk geval een geweldige dag vandaag!
    Marion en Piet xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Balkies,

    Allereerst voor Willem Hartelijk Gefeliciteerd met je 30ste verjaardag. Een hele fijne verjaardag voor je daar in Florida maar als ik jullie verhalen lees en die mooie foto's bekijk dan zal dat geen probleem zijn.
    Wat moest ik lachen met de prijs van de M&M's. Goed dat ik ze niet hoefde te tappen haha want dan was het misschien nog duurder geweest jullie weten het Imca draait haar hand niet om voor een paar zakjes.
    Nou geniet er nog maar lekker van.
    Groetjes Rita en Ad
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey Amerikanen,

    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
    En wat hebben wij gelachen om jullie "dure M&M"S"
    Ook wij hebben die ervaring gehad.
    Heb je de Almond geprobeerd?
    Die zijn zooooo lekker en gewoon bij de Publix & Target voor normale prijs te koop.

    Geniet van jullie laatste vakantie dagen.
    Wij vinden jullie helden dat de blog nog steeds word bijgehouden.
    Keep up the good work!


    Groetjes Anne

    BeantwoordenVerwijderen