maandag 4 oktober 2010

Epcot

Vanmorgen was ik rond 04:00 uur weer wakker. Ik merk er nog niet veel van dat ik begin te wennen aan de nieuwe tijdzone waar ik al drie dag deelgenoot van ben. Thijmen en Esther werden allebei rond 05:00 wakker, dus daar gaat het al wel de goede kant op.

Vandaag stond Epcot op het programma. We vertrokken weer op tijd en waren dan ook ruim voor openingstijd aanwezig. Toen de poorten waren geopend gingen we direct naar 'The Land' om te ontbijten. Ondertussen haalde ik meteen twee fast passen voor Soarin'. Hier konden we pas vanaf 10:15 uur gebruik van maken, dus konden we mooi in de tussentijd onder andere naar Nemo and Friends.




Na deze attractie viel Thijmen weer even in slaap en deden wij Soarin', Mission Space en Test Track. Toen Thijmen weer wakker werd zijn we naar het Baby Care Center gegaan om hem een schone luier aan te doen. Dit is hier toch echt perfect geregeld. Een heerlijke rustige schone omgeving waar je op alle gemak je kind kunt verzorgen. Zelfs als je wat bent vergeten voor je kind dan kun je hier kopen. Daar kan de Efteling nog heel veel van leren.


De komende maand is het Food & Wine Festival in Epcot en dat betekent dat je overal kleine gerechtjes en drankjes van over de gehele wereld kunt proeven. Dit festival geeft de World Showcase de sfeer van een braderie of jaarmarkt. Erg gezellig! Omdat het nogal druk is in World Showcase besluiten we na onze lunch Italië, langzaam weer terug naar de uitgang te wandelen en naar de Ron John's Surfshop te gaan voor een nieuwe bikini voor Esther en voor mij een nieuwe zwembroek. Uiteindelijk zijn we hier allebei goed geslaagd, zodat we morgen de show kunnen stelen bij Blizzard Beach.


5 opmerkingen:

  1. Soarin'! Super! Deze attractie wil ik zeker nog een keer beleven! Ook het Baby Care Center zal super zijn geweest. Wat is er nou niet perfect geregeld in de parken! Leuke foto's trouwens, zo blijven we goed op de hoogte van jullie belevenissen. Liefs, Marion en Piet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke foto´s weer! Die kleine Thijmen in zijn zwembroekje!! Ook ik vind soarin een van de leukste attracties. (vind Epcot zowiezo het mooiste park) maar dat is natuurlijk ook meer een park voor volwassenen.
    Heel leuk om jullie foto's te bekijken en zo te zien wat jullie die dag gedaan hebben.
    Heel veel liefs en misschien tot morgen?
    xx Belinda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is weer een heerlijke dag geweest zo te lezen. En Soarin staat hier ook heel hoog op het lijstje.

    Veel plezier morgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een prachtige start van jullie vakantie. Het bevalt jullie precies allemaal zéér goed !
    Groetjes,

    Hilde en co

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nog van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag Esther. Waar kun je dat beter vieren dan in Disney. Je zal wel genoten hebben.
    Wat heerlijk om jullie avonturen te lezen. Het is zo herkenbaar met de kleine Thymen. Wij hebben in onze 1ste Orlando vakantie met kind dezelfde ervaringen als jullie nu hebben meegemaakt.
    Ook hij sliep goed en in de parken soms niet wakker te krijgen. Met de characters gaat goedkomen hoor! Voordat jullie weer vertrekken hebben ze allemaal een kroel gehad...let maar op!

    Veel plezier en wij kijken uit naar jullie avonturen.

    Groetjes John Anne & Tim

    BeantwoordenVerwijderen