woensdag 6 oktober 2010

4 in 1

Vandaag stond Hollywood Studio's en Blizzard Beach op het programma. Esther en ik zijn allebei nog nooit in deze parken geweest, dus waren best wel benieuwd. Tegen een uurtje of 05:00 uur waren we allemaal weer wakker. We besloten eerst te gaan ontbijten bij Panera Bread, zodat we het weblog konden uploaden. Bovendien konden we dan vandaag zowel de lunch als het diner van ons Dining Plan ergens in een van de parken gebruiken.
Het uploaden van het blog ging wat langzaam en Thijmen had er al gauw genoeg van. Hij begon dan ook al vrij snel alles wat ie maar voor handen had op de grond te gooien... brood, z'n drinkbeker, speelgoed. Helaas kon ik niet anders dan wachten tot het blog klaar was, voordat we bij Panera Bread konden vertrekken.
Onderweg in de auto viel ie vrij snel in slaap. Hij had zich zojuist zo druk gemaakt dat ie om 08:45 uur alweer sliep. Dit gaf ons de kans om zodra we aankwamen bij Hollywood Studio's de Rock 'n Rollercoaster en de Tower of Terror te doen. Het was bij beide attracties zo rustig dat we direct konden doorlopen. De Rock 'n Rollercoaster hadden we beiden al in Parijs gedaan, dus wisten we wat ons te wachten stond. De Tower of Terror daarentegen was een geheel nieuwe ervaring. Esther had al besloten dat ze niet zou gaan, maar zodra ik terug was en haar mijn ervaring vertelde besloot ze toch om het er op te wagen. Zoals ik al had voorspeld kwam ze dolenthousiast terug. Deze gaan we de deze of volgende week zeker nog een keer doen. Inmiddels was Thijmen weer ontwaakt en liepen we via het Baby Care Center naar de Honey I Shrunk the Kids. In deze speeltuin lijkt het alsof de kinderen zijn verkleind tot insecten en zijn de speeltoestellen een fotorolletje en een mier.





Inmiddels werd het drukker in het park en begonnen we ook al wat honger te krijgen. We namen daarom de boot naar Epcot. Dit boottochtje bracht ons langs diverse hotels, die werkelijk schitterend waren. Elke keer zijn we weer verbaasd over het feit dat werkelijk alles zo prachtig tot in detail is gebouwd. We aten in Marokko's Restaurant Marrakesh, maar helaas viel ons dit eten een beetje tegen.


Na het eten zijn we weer terug gegaan naar ons hotel om ons om te kleden en naar Blizzard Beach te gaan. Dit zwempark lijkt wel een ski-oord midden in Florida. We hadden een plekje vlakbij het kindergedeelte, waar Thijmen zich prima vermaakte. Het is echt fijn om te merken dat hij niet bang is voor water. Na ongeveer anderhalf uur te zijn geweest in Blizzard Beach ging het park sluiten.


Het was inmiddels alweer etenstijd, dus was de vraag waar we wat te eten gingen halen. We besloten om naar Magic Kingdom te gaan en dan maar te zien waar we wat te eten konden scoren. Het wat erg druk in het park dus bij het eerste de beste plekje wat we tegen kwamen en waar we wat konden eten streken we neer. Helaas konden we niets anders krijgen dan hotdogs. Op zich niets mis mee, maar deze waren nou niet de beste die we ooit hadden gegeten. We maakten nog snel een rondje door het park en voor we het park uit waren viel Thijmen in slaap. Snel naar huis dus. Het was een drukke dag, waarin we totaal 3 Disney themaparken en 1 waterpark bezochten. Tijd om naar bed te gaan en lekker uit te rusten.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten