zaterdag 9 oktober 2010

Goodbye Saratoga Springs

Het einde van ons verblijf in Disney's Saratoga Springs Resort & Spa is aangebroken. We besluiten op tijd uit te checken en dan naar Magic Kingdom te gaan. Maar eerst nog wat foto's maken van het resort.



Thijmen kreeg een echte piratenhoed biij het uitchecken



Deze keer namen we de boot vanaf de parkeerplaats naar de ingang van het park. Je hebt dan een heel mooi uitzicht op de diverse hotels.



Uitzicht op het Grand Floridian

We besluiten vandaag om ons vooral te concentreren op attracties die we nog niet gedaan hebben. Zo doen we allebei Big Thunder Mountain, doet Esther Splash Mountain (ik had deze op ons eerste bezoek al gedaan) en gaan we met z'n drietjes kijken naar zingende beren in de Country Bear Jamboree. We willen allebei eigenlijk naar Mickey's Philharmagic, maar bedenken dat de harde geluiden en de donkere momenten best wel eens angstaanjagend voor Thijmen kunnen zijn. Esther gaat daarom alleen en we spreken af dat ik de volgende keer ga.





De temperatuur stijgt wederom richting de 30 graden celsius en we vinden het wel weer mooi geweest voor vandaag. We gaan nog even uitrusten in de Peoplemover en gaan dan wederom met de boot naar de parkeerplaats.




Op naar onze tweede bestemming deze vakantie Cane Island Resort in Kissimmee. Dit is niet een hotel, maar zijn losse appartementen die veelal door particuliere eigenaren worden verhuurd. Hoewel het appartement ruim, netjes en schoon is, moet ik toch wel even wennen. Snel onze eigen sfeer inbrengen dan maar, door boodschapen te gaan doen. We hebben wat lekkere dingen gehaald (budweiser, chips etc.) dus het voelt al steeds meer als thuis.

Na het boodschappen gaan we weer richting Downtown Disney. We hebben immers nog een table service meal tegoed van ons Dining plan. We gaan bij Planet Hollywood eten. We zijn de tuitbeker voor Thijmen vergeten, dus dat wordt appelsap door een rietje drinken. Het lukt al erg goed!

Snel naar huis, want we zijn alledrie weer doodop!

3 opmerkingen:

  1. Heerlijke dagen zeg, wat een leuke foto's weer en Thijmen, die gewoon door slaapt tijdens de Safari...

    Nou geniet nog lekker in Cane Island..

    Wij lezen met veeeeel plezier mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie hadden wel een lieve piraat bij je. En stoer dat hij de pratenhoed op zijn hoofd liet staan! Geniet ook de komende week van het geweldige Florida! Wij genieten in elk geval met jullie mee.
    Liefs, Marion en Piet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ziet er allemaal geweldig uit en ik kijk ook echt iedere dag uit naar jullie nieuwe avonturen en foto´s. Zo leuk om allemaal te volgen!! Geniet van nog een heerlijke week. Veel liefs, Eelco en Belinda

    BeantwoordenVerwijderen