dinsdag 12 oktober 2010

Laatste keer Animal Kingdom

De dag begon rustig. Hoewel ik om 07:15 uur mijn ogen opende, werden Thijmen en Esther pas rond 08:30 uur wakker. Het plan voor vandaag was om naar Animal Kingdom te gaan. Dit zou tevens ons laatste bezoek aan dit park inhouden voor deze vakantie. Dit park staat bij ons op een gedeelde eerste plaats met Magic Kingdom, dus we wilden er nog een keer volop van genieten. Eerst even ontbijten bij Denny's en om ongeveer 11:00 uur reden we het park binnen. Wel wat later dan gebruikelijk, maar we hadden dan ook 'uitgeslapen' vandaag.

Eenmaal binnen gingen we rechtstreeks naar Camp Minnie-Mickey om Thijmen voor de tweede maal met Mickey op de foto te laten gaan. De eerste keer sliep hij, dus foto's met z'n ogen open hadden we nog niet.



Daarna liepen we rechtstreeks door naar Asia om bij Expedition Everest twee fastpassen te halen. Dat betekent dat we met 'switch rider pass'die we krijgen bij het babyswappen allebei nog twee keer Mount Everest kunnen bedwingen. Helaas konden we de fastpassen pas later die middag gebruiken, dus konden we in de tussentijd mooi andere dingen doen. Zo brachten we een bezoek aan de vogelshow 'Flights of Wonder' (wel aardig, maar niet heel bijzonder) en maakten we nogmaals de safari. De safari blijft elke keer bijzonder en we gelukkig hebben we nooit lang hoeven wachten Ook nu was de wachttijd slechts 5 minuten.






Inmiddels kregen we best wel wat honger. We liepen daarom naar Pizzafari voor een pizza en wat breadsticks. Op ons gemakje liepen we verder naar Dinoworld, waar ik een ritje maakte in de Primeval Whirl. Deze mini coaster zie je ook wel in Nederland op de diverse kermissen. Volgens mij heet hij dan vaak de Crazy Mouse. Ik kwam in ieder geval bont en blauw uit dat ding.





Inmiddels konden we onze fastpassen gebruiken en maakten we voor de laatste maal de expeditie naar Mount Everest. Hierna gingen we direct door voor de laatste voorstelling van Finding Nemo - The Musical. Echt de moeite waard om te bezoeken. Thijmen vond het ook leuk, maar na ongeveer 10 minuten had ie meer oog voor wat er om hem heen gebeurde dan voor het toneel. Maar goed, hij is pas 17 maanden en hij doet het geweldig!


Het was inmiddels 17:30 en het park ging sluiten. Op naar Cane Island, maar eerst even langs de Publix voor wat boodschapje. We hadden geen zin meer om de deur uit te gaan voor wat te eten, dus namen we we verse Sushi mee. Het was zeker niet de beste Sushi die we ooit gehad hadden, maar slecht was het zeker niet te noemen. Vanavond op tijd naar bed, want morgen willen we op tijd in Epcot zijn.

5 opmerkingen:

  1. Animal Kingdom is prachtig voor zo'n jonge kids.

    Geniet van jullie Epcot-dagje.

    Groetjes,

    Hilde en co

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke tijd hebben jullie toch !
    Zelfs de rozijnendoosjes zijn groot in Amerika !

    Geniet er nog even van,
    Dianne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Have hoef ik niet te schrijven, want dat straalt eraf.. Thijmen vermaakt zich samen met jullie opperbest. Dat kan ook niet anders in deze setting.. Helemaal goed zeg.

    Rick

    BeantwoordenVerwijderen
  4. jullie zijn lekker aan het genieten! fijn nhoor, ook voor Thijmen. hoe bevalt Cane Island?
    veel plezier in epcot morgen, groetjes inge

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hai, Esther, Willem en Thijmen, jullie maken samen met jullie kleine Thijmen wel een hele leuke tijd mee daar in het verre Amerika, alhoewel ik sterk het vermoeden heb, dat pappa en mamma nog het meest van alles genieten!!! Maar julie zoon "doet" het geweldig! Nog een paar fijne dagen daar, goede reis terug en tot zondag bij je ouders! Liefs van oom Rien & tante Tineke uit Almere.

    BeantwoordenVerwijderen