dinsdag 31 augustus 2010

Onze reis

Al sinds december 2009 ben ik bezig met de voorbereidingen van de aankomende vakantie. Ik vind het erg leuk om alles tot op detail uit te zoeken en steek daar dan ook veel tijd in (..soms tot ergernis van Esther).

We vliegen op 30 september 2010 met US Airways vanaf Brussel via Philadelphia naar Orlando. Op 14 oktober 2010 vliegen we dezelfde weg weer terug (ik moet er eigenlijk nog niet aan denken) en komen uiteindelijk weer op 15 oktober aan in Brussel.
Omdat we met Thijmen reizen hebben we een hoop extra spullen bij ons (kinderwagen, extra koffer, extra handbagage). Het is daarom wel erg fijn dat mijn ouders ons wegbrengen en weer komen ophalen van het vliegveld in Brussel. Al die spullen zouden namelijk niet in een van onze auto's passen, laat staan om hiermee de trein in te stappen!

De eerste week van ons verblijf in Orlando verblijven we in het Saratoga Springs Resort & Spa. Dit resort is gelegen binnen de muren van Disney World tegenover de vele winkeltjes en restaurants van Downtown Disney. We kunnen dus heel makkelijk te voet, met de bus of met de water-taxi naar Downtown Disney gaan. De parken zoals Magic Kingdom, Epcot, Hollywood Studios en Animal Kingdom zullen we met de auto gaan bezoeken. Aangezien we tijdens onze gehele vakantie een soort passepartout hebben voor alle Disney parken (14-day Disney Ultimate ticket), kunnen we in en uit lopen wanneer we maar willen en hoeven we niet te haasten. Op het moment dat Thijmen (of papa en mama) moe worden, kunnen we makkelijk even naar het hotel om vervolgens later weer terug te gaan.

Aangezien we de tweede week niet alleen naar Disney willen gaan, maar ook lekker willen gaan shoppen en naar het strand willen gaan, verblijven we de tweede week van onze vakantie in een luxe appartement op Cane Island gehuurd. Cane Island is een condominium resort in Kissimmee.

We hebben er ontzettende veel zin in!

1 opmerking:

  1. Goede keuze disney's Saratoga Springs. Wij hebben er eind augustus ook voor 7 nachten gezeten. Wij vonden het een heel mooi resort. Wij zaten in het gedeelte Congress Park. Dat betekende voor ons, uitzicht op West end en de hete luchtballon van Disney. Erg mooi zicht, zeker 's avonds. Je liep snel aan op het grote zwembad. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
    heel veel plezier en ik ga jullie zeker volgen.

    Arianne

    BeantwoordenVerwijderen