maandag 30 augustus 2010

Blogje

Al enkele vakanties heb ik geprobeerd een weblog bij te houden. Helaas is dit niet vaak succesvol geweest, omdat ik telkens met een grote laptop liep te zeulen en wijdens onze rondreizen vaak weinig tijd had. De aankomende vakantie in Orlando zouden we dan ook geen weblog bij houden en ons volledig richten op Disney World, Outlet Shops, Malls en al het andere wat Centraal Florida te bieden heeft.

Nu wil het feit dat we besloten hebben om een netbook aan te schaffen, zodat we Thijmen in het vliegtuig rustig kunnen houden met Bumba, Teletubbies en zijn favoriete filmpje van Carnaval Festival (inderdaad.. van de Efteling). Het is de eerste keer dat Thijmen zo'n lange reis maakt en we weten immers niet hoe hij het doet in het vliegtuig. Nu we toch zo'n praktische netbook meenemen is het een kleine moeite om een weblogje bij te houden over onze belevenissen in Orlando met een onze 17 maanden jonge dreumes.
Daarom vind je op deze website vanaf nu tot en met onze vakantie zeer regelmatig diverse berichtjes van de Balkies... Oh, ja.. we vinden het leuk als je een berichtje achterlaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten